Två av mina stilikåner!

image43

sunnyday

Idag har det varit en jobbig dag, men ändå skön..
Jag vaknade på fel sida och ville inte gå upp, så jag fick stressa i sista sekund istället men jag hann i tid i alla fall. Sen så hade vi hemkunskap, vi lagade pizza som blev jätte good:) verkligen!
Sen va det lunch-time, då vi gick några stycken till vallen och njööt av den varma solens sken:) (vad härligt det låter!!)
Ja, sen hade vi idrott som vi även där va utomhus. Det va förste utonhus lektionen faktiskt.. Riktigt skönt. Vi lirade fotboll =)
Efter idrotten slutade vi för dom andra två lektionerna vi skulle ha då vart inställda! :)
jag, L, E och S drog hem till E och mysade med hennes urgulliga hund, låg i solen och hoppade på hennes gigantiska studdsmatta!' Efter det trasskade vi hem till L en liten stund  sen tog dom bussen till jakan för att sedan dra sig in mot staden för att hitta någon piffig outfit till morgondagens valborg:) Själv så hoppade jag av hos mig för jag kännde att jag helt enkelt inte orkade! Så nu sitter jag här och funderar på att sova lite? Jag är hur trött som helst!

Aja jag ska packa grejerna till L imorgon eftersom jag ska sova där. Sen ska jag prata lite med mina päron så vi har koll på varandra under kvällen! :)

Har ni haft en like solig tisdag sötnosar?
Vi hörs senare! /s

Dagens bild

image42

Jag har inte så mycket att säga om dagens bild mer än att den är helt underbar!

den 28:e

Hej allihopa. nu har det varit en dålig uppdatering sen i lördags. Men det va fest hos E i lördags i alla fall men jag gick inte. Jag gick aldrig till kyrkan heller. Jag mådde så himla dåligt. Dunkande huvudvärk och trött. Samt en näsa som var täppt som en förkyld näsa är hah. Ja men så blev det i alla fall.
Resten av helgen ägnades åt att prata med vänner och bara ta det lungt helt enkelt!:)

Så nu är det igång med skolan igen. Jag slutade vid halv 2 så jag kom hem för ca 10 minuter sen, då kom jag såklart att tänka på min käära blogg och att jag måste skriva lite här:)
Ikväll är det träning , och nu ska jag gå på träningen också. Jag skjuter alltid upp det så förbaskat! Men nej, nu ska jag ta tag i det! Laget behöver ju mig dessutom(A) hah!

Hoppas ni har haft en bra måndag och även en bra start på veckan! :) Jag skriver mer senare.                    Puusss

lite uppdatering

Hallåå:)
Jag är såå ledsen för uppdateringen som suger just nu.  Men jag ska dra fre-lör för er i en snabb variation:)
Igår så var jag, E, L, S, E, A, K, J, K, A OCH F. Jag, E, L, S och Emil va där först sen killarna lite senare:)

Det va jätte mysigt, vi hade med oss vattenpipa och masssooor av godis och läsk. Och för att inte tala om alla 1000 filtar haha, så satt alla där och pratade och värmde sig tillsammans. Ja, det va en väldigt lyckad kväll.

Vid ca halv tolv så vad jag, Sara och Emil tvugna att dra oss hemåt. Men alla skulle gå strax efter oss också för det va iskallt! :)


Imorse så tog jag en härlig dush och drog sen iväg till jakan med E, S och F. Men F var tvungen att dra sen efter ett tag. Jag köpte ett par skor, tre tröjor på H&M, och och två BH:ar. Jag är super nöjd. Ja och nu för ett tag sedan kom jag hem och jag är heelt slut!


Ikväll så är det fest hos E. Jag vet inte ifall jag ska gå för vid 11/12 tiden på kvällen så ska jag och my family dra in till grekiska kyrkan i stan. Ja, det är grekist påsk nu i helgen och jag är halvgrek för alla som inte vet det:)
Så jag vet inte ifall jag pallar med båda. Men hoppas ni får kul i tjejer:))

Det va väl en helt okej uppdatering?:) Vi hörs senare. Puss


PANIK!

Hej igen'
Jag sitter och pluggar fortfarande. Det är såhär att vi har en bilduppg. Vi ska göra en egen serie. Och nu tänkter säkert ni alla "åh det är ju jätte lätt och roligt" Ja, jag tänkte så också först. Men jag vet inte vad den ska handla om. Jag har verkligen ingen bra fantasi! Så snälla ni, HJÄLP MIG!


Puss

Dagens bild

Jag höll helt på att glömma. Men här kommer dagens bild! Det är samma tjej som på den förra"dagens bild". ENJOY! :D
image41

God eftermiddag!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag och pluggar och har inte äns kommit halvvägs.. Men men. Jag har matteprov imorgon som jag ska "finslipa" lite på, sen har jag lite bilduppg. och grekiska.
Annars har dagen varit suverän! 4.90/hg pris på lösviktgodiset jag jag plockade en påse:) hihi
Sen traskade jag hem med M, han och jag hade mycket och prata om idag:) hihi han är för go:)
Juste, jag ska tala om för er att E åkte aldrig och badade i torsdags! Hah, dom bangade allihopa. Guud vad jag ska reta honom för det nu alltså!:)

Vi hörs senare.. Puss

Insperation?

             

Kännder du att du vill ha lite insperation på vad du ska ha på dig?
Här har du hursomhelst 7 foton på Rachel Bilson i helt underbara kläder!  Titta och njut folket!:)

(klicka på bilden för att se i större format)

Dagens bild

image29

Vad tycks?:)      Själv så är jag helt kär i denna bild!

well

Nu har jag fått i mig lite lunch och pluggat lite. Jag ska alldeles strax sätta igång med pluggandet igen men jag tänkte lägga in dagens bild, vad tycker ni om det?:)
Den kommer i nästa inlägg ..


Lunch och plugg näst!

Hallå, igen. Nu har jag precis kommit in från altanen. Jag har legat och solat, och det har varit så himla skön! Tänk att det snart är sommar nu:)
E och några av hans kompisar ska åka och bada idag! Han frågade ifall jag ville hänka, men jag hade inge lust att vara helt gaalen, hah. Speciellt inte nu när jag har varit sjuk.
Jag får fråga imorgon i skolan hur det va..
Nu ska jag i alla fall ta tag i studierna. Engelska, Hemkunskap och Matte har jag att jobba med idag.

Wish me good luck!:)


godmorgon

Just nu sitter jag och pratar i telefon med S. Det är så underbart väder ute så man nästan skäms över att sitta här och dega.
Men jag ska faktiskt dra ut och sola lite och kanske läsa lite ur min bok senare. Så gör det ni med. Lova mig att inte sitta inne hela dagen i alla fall! Eller ni som har det regnigt behöver ju inte:)hah
Sen så måste jag plugga också, någon engelska uppgift och lite sånt. Men det hinner jag med lätt som en plätt:)

Förresten så mår jag bra idag. Underbart bra faktiskt. Nu får ni och jag hålla tummrna för att det håller hela dagen!
Vi hörs senare älsklingar, nu ska bikinin på!         Pusss

Twiggy

image26

I <3 Photoshop

image25

Lunch

Min lunch blev ett gäng vårrullar med ett leende på läpparna:) Så nu är magen mätt och belåten.
Jag sitter här och sjunger halsen av mig. Det är ju inte direkt att göra det bästa av situationen eftersom jag är hemma idag pga av att jag har ont i halsen. Men jag kan inte sluta helt enkelt! Det är ju så fint väder! (a)

image24


2 år räckte?

Ja nu är det slut mellan Kanye och flickvännen Alexis Phifer .. De förlovade sig 2006 men Phifer avslöjar nu att det är slut och att hon är väldigt ledsen för det ..

image23

Nej hörreni

Det är nog dags för mig att gå ner och få i miglite lunch nu. Hoppas att jag hittar någon smarrigt för magen bara skriker efter föda!

See U!

skoooooooor

image22

oj oj, ännu snyggare!

image21

Lindex 199:-

Det här blir mitt nästa köp!

image20
Lindex 149 :-

Suspicious minds

Jag kära vänner idag mår jag inge bra alls:/ Hansen är svullen och irriterande så det blev ingen skola för mig idag inte!
Men vädret är ju super i alla fall, så om jag har ork så tänkte jag att jag kunde dra ut och sola lite med en bok eller så. Aja jag för se. Jag slänger säkert in ett minde onödigt inlägg lite senare.
Love så länge!

Dagens låt: Suspicious minds - Elvis Presley

Denna underbara bild är tagen..


..med min mobil när jag och S är påväg hem från skolan. Jag kännde att jag bara var tvungen! Är den inte fin?

image19

Happyday with a big H

Hej älsklingar! Jag är på världens bästa humör! Solen bara kokar ute och vädret är helt jävla underbart alltså :D Man kan inte sluta le bara eller hur? :))


Dagen:Ja, jag skulle börja 8.40 idag. Men klassråd. Men min klassföreståndare är sjuk (krya på dig Helene) så S slängde iväg ett sms till mig och sa att det inte va någonting. Som hon hade hört från A. Och han brukar ha koll ;)
S tog en buss hem till mig och så tog vi det lungt och pratade lite innan vi drog oss till plugget. Vi hade matte kl 9.30.
Men när vi kommer fram till skolan ca.. 9.20 så säger alla att Anna(mattelärare) är sjuk hon med! Så nästa lektion skulle börja vid 11.tiden.
Ja, det första jag och S gör är att ta en rusch till ICA, och köpte med oss lite fika för att sen sätta oss i solen och bara njuta. Det va så underbart mysigt..och varmt!
Thank God for the good wether!
Ja sen vid 11 tiden hade vi spanska, sen lunch och sen No. Efter det slutade vi. Så dagen har varit helt underbar kan jag säga med en gång:)
Och nu sitter jag här, och tänkte att jag skulle dela med mig av mitt glada humör till er:)

För er som  undrar hur det är med min hals och så. Ja det är inte bättre:/ Men jag känner mig piggare i resten av kroppen. Så jag får se ifall jag går till skolan imorgon över huvud taget.. tror dock inte det.

Hoppas alla mår super så hörs vi senare. Puss alla glada:D 

Bilden säger det

image18

Ge mig sommar, nu!

S¤ligt

Har ni sett på vädret?! Det är helt underbart så jag knappast kan tro det. Och dom säger på nyheterna och radio att det ska vara så här nästan hela nästa vecka också:)
Nu kan man äntligen använda sig utav sommarplaggen! Som jag har läängtat, jippie!!

höger

Nu har alla gäster gått. Jag vet inte ifall jag har nämnt det, men jag hade lite släktträff idag eftersom jag fyllde år den 15:e. Så nu va det några utav dom närmaste släktingarna här och käkade tårta osv:) Det va jätte mysigt. Jag fick en del pengar och små söta accesoarer:)

Men dock så har jag jätte ont i min hals fortfarande, det gör nästan ondare tror jag.. Jag gör allt för att det ska gå över så vi får se. Jag hoppas alla ni läsare mår bra i alla fall!
Puss

Några tekoppar senare-

Hallå igen:)
Jag har just legat och läst lite i min bok, den är verkligen jätte bra, fasst ändå så har jag precis börjat med den. Imponerande?:)
Hursomhelt så har jag hur ont i helsen som hälst! Så jag sitter och drågar ner mig själv i te. Massor av te.
Jag funtar på ifall det kan ha och göra med att jag satt på E's balkong igår när det va så kallt? Aa det är nog därför...
Aja, nu ska jag gå ner och äta en tillagad men dock mycket sen lunch.

Puss

Tors- Fre.

Hej på er!
Förlåt för den usla uppdateringen på dom senaste dagarna. Jag kan dra dom lite snabbt.
I torsdags så åkte jag en snabbis till centrum med mami och köpte present till E. Det blev: hårspray, hårmouse och en armbandssett från H&M. Hon blev jätte nöjd som tur va:)
Efter det drog jag och E ner till ICA och handlade allt vi behövde för fredagen. R hängde med också som sällskap och hjälp. Det gick galant och pengarna räckte så det blev över.
Jag, E och R gick hem till E och la in allt i kylen osv. Sen va jag tvungen att dra hem och plugga NO och äta middag.
Ja, sen på fredagen så va jag superladdad hela dagen inför kvällen. Och skoldagen gick bra. No-läxförhöret gick helt suveränt, och på svenskan skulle vi skriva om Emerich Roth. Ja, vad vi tyckte och så. Och det bara flöt på när jag skulle skriva. Jag fick nästan kramp, hah. Nej men det va en härlig kännsla att ha så mycket att tycka och tänka om föredrager Emerich hade.
Hursomhelst så möttes jag och E nere vid ICA för att hyra film och köpa kyckling vid halv sex. Sen drog vi hem till henne och gjorde iordning oss. Guuud, vilken lyckad kväll säger jag bara! Helt underbart, med världens underbaraste tjejer.
Vi åt helt underbart god mat som jag och E hade lagat. Till efterrätt blev det blåbärspaj med vanlijvisp. Alla tyckte att det va jätte gott och att vi hade lagat maten jätte bra. (det är ju alltid kul å höra) Det hölls endel tal av våra sötnosar, och jag fick jättefina presenter. Tack guys! :)
När alla hade gått hem och filmen va slut så satte jag, E och S oss på balkongen ihop kurade i massor med filtar så att vi inte skulle frysa. Vi satt och pratade och åt av resterna från godiset med tända ljus på bordet. Till ungeför 3 tiden. Då sa vi att vi måste gå in och ta hand om all disk. Efter som vi va tre så gick det jätte fort. Sen sminkade vi av oss och gick till sängs!
Jag är, som ni kanske märker, jättenöjd! Och E med för den delen.
Det här ska vi göra om.

Jag skriver lite senare. Puss!

alltmjöligt

Jag har precis tryckt i mig det som va över av min toblerone och kännde att jag inte borde ha gjort det. Jag måste verkligen bli nyttig av mig. Haha, jag undrar verkligen varför jag skriver så.. för jag vet ju att jag inte kommer bli nyttigare. Plus att jag är en chokladfreak och jag tänker inte ändra på det, så det så!

Idag är en dag som jag kommer minnas i hela mitt liv. Jag orkar verkligen inte sitta och räkna upp varför och så. Men det är som sagt en dag som jag aldrig, aldrig kommer att glömma!

Nu ska jag och mammsen alldeles strax åka till centrum och köpa en present till E. Sen ska jag och E gå ner till affären och köpa allting till imorgon. Jag det är en välplanerad torsdag kan jag lova!
Kvällen kommer förresten tillbringas med mitt plugg! Finns ändå ingenting på TV=)

Puss

Fredrik åkare om Cicilia Lind, underbar kärleksvisa

Från Öckerö loge hörs dragspel och bas
Och fullmånen lyser som var den av glas
Där dansar Fredrik Åkare kind emot kind
Med lilla fröken Cecilia Lind

Hon dansar och blundar så nära intill
Hon följer i dansen precis vart han vill
Han för och hon följer lätt som en vind
Men säg varför rodnar Cecilia Lind?

Säg var det för det Fredrik Åkare sa?
Du doftar så gott och du dansar så bra
Din midja är smal och barmen är trind
Vad du är vacker Cecilia Lind

Men dansen tog slut och vart skulle de gå?
De bodde så nära varandra ändå
Till slut kom de fram till Cecilias grind
Nu vill jag bli kysst, sa Cecilia Lind

Vet hut, Fredrik Åkare, skäms gamle karln
Cecila Lind är ju bara ett barn
Ren som en blomma, skygg som en hind
Jag fyller snart sjutton, sa Cecilia Lind

Och stjärnorna vandra och timmarna fly
Och Fredrik är gammal men månen är ny
Ja Fredrik är gammal men kärlek är blind
Åh, kyss mig igen sa Cecilia Lind

Blueday

Det va två dagar sedan jag skrev nu. Det har varit lite mycket på senaste tiden. Men jag ska försöka uppdatera er så gott jag kan, promes!
Det som har hänt är väl att jag har fyllt år:) Den 15:e och det va en jättebra födelsedag. Massor med gullungar som mindes mig och grattade!:) Tack ännu en gång för er omtanke! =)
Jag tänkte inte skriva upp vad jag fick med tanke på ett X antal anledningar. Men jag är i alla fall jättenöjd!

På fredag är det tjejmiddag som gäller. Jag och E gick hem till mig idag efter skolan och planerade lite vad vi ska köpa och så. Så nu har vi stenkoll! Det känns skönt att ha det överstökat. Jag tror att det kommer bli jättelyckat:)
Vi blir 9 tjejer, så det blir mycket mat att laga. Men jag tror vi hinner om vi bara vill, och vi vill verkligen! Haha!

Jag måste däremot åka och köpa present till E. Jag har inte hunnit göra det, så jag ska verkligen ta mig tid idag eller imorgon och köpa. Annars kommer jag inte hinna. Några tips på vad jag kan köpa?:)


R.B&H.C

image17

Heta kändisparet Rachel Bilson och Hayden Christensen tillsammans på Los Angeles flygplats.
Vart ska dom åka tro? Kanske någon hemlig kärleksresa?


Stilikoner

image16

Happyday

Jag är på världens bästa humör. Jag kom precis hem ifrån skolan och det är jättefint väder ute! Åh, jag kan bara inte sluta le! Jag sitter och smaskar på en delikatoboll just nu (en favorit). Muums!
Jag har haft en underbar måndag och start på veckan, och i mitt fall så brukar det innebära att hela veckan kommer bli super, tahah. Det går allmänt bra i skolan också!

Jag och några vänner i klassen satt och bestämde/planerade lite inför valborg. Vi ska vara hemma hos L och käka låång härlig middag. Efter det ska vi väl bege oss till någon brasa för att därefter dra till någon fest. Vi ska sova hos L också:) Det kommer bli helt underbart trevligt tror jag. Jag ser verkligen fram mot valborg nu när jag har planerat!

En annan grej. Jag fyller år imorgon:) Hihi, tänk vad tiden går fort! Fyller 15 år. Okej jag är ju inte jätte stor men hela 15 år i alla fall. Myspys imorgon.
Jag och E ska ju ha middag hos E på fredag. Det blir cirka 9 tjejer... inklusive oss då. Jag tror att det kommer bli jättelyckat. Vi hade tänkt hyra film som vi kan se efter middagen. Vi ska träffas på onsdag efter skolan och planera lite mer :)
Några ideér om vad vi kan äta?:)


Jag hoppas alla har haft en lika lyckad start på veckan som jag! Puss.

Resume

Igårkväll va jätte mysig, det bliev inget med M. Klockan gick och det blev alldeles för sent. Men vi åt grillat till middag i alla fall. Och herregud vad gott det va!
Idag har jag mest tagit det lungt. Det är så jag brukar ha det på mina söndagar. Jag tog en sväng till IKEA med mor och far. Vi skulle kolla lite grejer till mitt rum som ska ommubleras snarast! Looking for to it!
Ja, det va väl allt som jag hade att komma med för stunden. Jag skriver säkert senare, Ciao!


Hej alla söta ...

... nu har jag precis kommit hem ifrån jakan. Det va jättemysigt att få komma iväg lite. Jag köpte ingenting, förutom en glass om det nu ska räknas, men jag kollade runt rejält. Jag har hittat en del saker som jag ska köpa när jag får money !
Jag har en sändär, "väsk och skor" period. Jag måste Ha, Ha, Ha. Köpa, Köpa, Köpa! hah! Det är ingen bra egenskap hos mig. För jag kan köpa något som jag gillar just då men som jag sen .. njaa inte tycker är så fin längre. Men jag ska helt ärligt ta och skärpa mig med det. Men man måste ju få unna sig någonting lite då och då. Eller hur?:)

Ikväll ska vi grilla, mums! Det blir första grillningen för i år faktiskt. Det ska bli så hiimla mysigt. Efter det ska jag träffa M och vi ska se på film! Det kommer nog bli en riktigt lyckad kväll, det känner jag på mig.
Ha en trevlig lördagskväll kära läsare! Puss

Godmorgon!

Jag ska aldeles strax dra iväg med S. Det blev inte lika fint väder som tänkt, men det snöar ju inte i alla fall. Eller regnar heller:)
Hursomhelst så ska jag kolla sl nu, sen bär det iväg, vi hörs ikväll! Puss

a bed of roses

Som sagt så har jag ju trotts allt, vääldigt tråkigt. Så nu får ni njuta av denna lista som avslöjar lite med utan mig!

Lovar du att vara ärlig? Jag är alltid ärlig
Du heter: Sara
Smeknamn: Har nog aldrig aft något, sara är ju ett ganska kort namn(a)
Låt just nu: Elvis - Suspicious minds

Om du röker: Ohnej!
Beroende av: Choklad, shopping & tv-serier!
Favoritkaraktär(er) i bok: Läser knappt bäcker längre (jobbar på det)
Favoritkaraktär(er) i tvserie: Det blir nog "Noah" i The notebook
Vem behöver du mest just nu: Alla som jag har!
Vad tror folk om dig: Att jag är en trevlig och framåt person. Med jävligt bra humor!
Stämmer det: Absoluut!

Vad får du oftast komplimanger för: Min kropp, hur jag sminkar mig och mina kläder
Vad säger du för att imponera på någon: "Tja, jag är halvgrek!"
Hur imponerar man på dig: Är sig själv, inget "wannabee" skit! Och så ska man ha DET. Är vääldigt kräsen..
Brukar du skratta för dig själv? Ja, ganska ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Bra, det va menat som det:)"
Vart bor du: Stockholm Trivs du där: Jorå, man ska inte klaga..
Äger du några converse: Naej
Festar du mycket: Njaa;p
Vad har du för mobil operatör: Kalla mig inte dum men jag fattade inte frågan
Är du allergisk i mot något: Äpplen och päron

Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Ha en skitbra sommar och lära känna så många nya människor som möjligt, sluta trassla in mig i lögner(missuppfatta mig inte och tro att jag är någon "storlögnare"), tänka possitivt!
Hur svarar du i mobilen: "Hallå" eller "Hej det är Sara"
Vem ringde dig senast: Ska kolla ... M!
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi pratade om kvällen och så..
Antal sömntimmar inatt: 7 h
Sov du ensam: Jaadu:)
Tycker du om din pappa: Älskar

Brukar du komma i tid: Alltid
När mår du bra: När allt är som det ska vara, går bra i skolan, med vännerna, och på pojkfronten:)
När blev du fotad senast: Idag!
Vanligaste färg på dina kläder: jordnära förger tror jag
Vad tycker du om fötter: Minimal fotfobi
Är du smart: Ja, normalsmal
Är du aktiv i skolan: Gryymt aktiv
Vad saknar du just nu: Sommaren, min syster, närhet<3

Favorit dryck på morgonen: Oboy
Rakar du benen: Jesss
När brukar du gå och lägga dig: När jag är trött, men försöker att komma i säng i tid (nu snackar jag om vardagar)
Är du blyg: Jo, jag är nog det ibörjan om ni förstår vad jag menar:)
Sysslar du med någon idrott: Ja, Handboll!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Självklart
Har du spytt offentligt: Ja jag har ett mörkt minne av det på dagis!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Fråga alla killkompisarna vad dom tyckte om mig (ja, som tjej dåra)
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Hela min tjocka släkt och alla underbara vänner, både killar och tjejer!
Är du nöjd med ditt liv: Ja, verkligen
Om inte, vad vill du ändra på: -
Är du bortskämd:
Nej verkligen inte!


tråkigt..

Sitter här och tråkar just nu, har precis tagit en fika med mami. Delikatoboll, yammie! =) Taha!
Känner mig faktiskt lite bättre, tror jag i alla fall. Eller så är det tabletten som har börjar värka in.. (?) Jag har så himla tråkigt så det är det som är min anledning till detta onödiga inlägg:p Men jag skriver mer senare, Puss!

skriver ett inlägg

Hej hallå:)
Just nu så skriver jag med några på msn, och tar det bara lungt. Har nyss ätit en stor tallrik med glass hallon och chokladsås. Mumms!! Jag gick hem tidigare från skolan, för jag kännde mig inte bra alls.. På en fredag likson wiie!
Men ikväll ska i alla fall massor med folk ner till stranden och grilla, mys! Jag får se ifall jag är frisk nog för det, men jag tror dock inte att det blir något för min del..
Imorgon blir det lite ögongodis med S, jag är dessvärre pank för tillfället därav valde jag ordet ögongodis. Vi ska väl ta en fika och kolla lite smått och gått:) Det är ju så himla fint väder så det gåller ju att komma ut!
Jag fyller ju år den 15 så det gäller att vänta tills man får lite pengar!:)

Vi hörs alla underbara, förresten så hoppas jag att alla mår super, och att ni hitter på något riktigt mysigt och kul som ni har längtat efter ikväll! Puss/s

The Hills!

image12

m.b

image11

Dagens sötaste (OBS gammal bild)

image10

Mischa Barton

image9

Som ni ser på dom tre bilderna så har Mischa valt att använda denna supersnygga väska mer än en gång.
Vilket inte är så vanligt i kändisvärden. Man brukar inte se dom använda plagg/accesoarer mer än en gång.
Men om man frågar mig så tycker jag att hon gör helt rätt i det! Varför bara använda supersnygga älsklingsplagg en gång?
BRA MISCHA!

.

image8
Beyoncé och Jay-z - Giftemål på G?
Under flera år har envisa rykten om förlovning och bröllop surrat kring kändisparet Beyoncé och Jay-z, men ingenting har hänt på fronten. Nu verkar det dock som att paret (äntligen) gör sig redo för bröllop! Igår ansökte de nämligen om tillstånd för att få gifta sig! Nu har de, enligt lagen, 60 dagar på sig att växla ringar.
Även vänner till paret har hintat om att vi snart, någon gång i maj, kommer att få höra bröllopsklockarna klämta för B och J.
- Jay försöker att fixa det här så snabbt som möjligt för att inte skapa någon uppståndelse. De vill att det ska vara väldigt privat, berättar en nära vän till paret.

Dagens låt

Dagens låt är helt klart : "Samson" Med Regina Spektor.
LOVE IT!

,

image7
Mischa Barton - Finkan eller ej?
Hon körde rattfull och greps med droger i sin bil men Mischa Barton kan nu slippa fängelse helt.
I februari åtalades hon för brotten men enligt nya rapporter kan Mischa slippa behöva tillbringa en enda minut i fängelse.
På torsdag går hon upp i rätten igen och enligt källor har hon ingått ett avtal för att komma undan fängelsestraff.
Istället kommer hon förmodligen att dömas till böter, tre års oövervakad villkorlig dom och tre månaders samhällstjänst.

Godmorgon läsare

Jag har studie idag, så jag sov till klockan 10.30. Herre gud, det behövdes verkligen! Superskönt att äntligen få sova ut osv!
Men jag har lite plugg att göra... Fasst det är ingen bråska:)
Vad ska ni hitta på idag?
Puss/s


,

image6
Brittan på benen igen?
Nästan ett år har gått sedan Britney Spears och Kevin Federline skilde sig. Sedan dess har Britneys liv varit kantat av drogskandaler, hysteriska utbrott, vårdtvister och sjukhusbesök (som ingen kan ha missat). Men nu verkar Brittan och Kevin lämnat allt groll bakom sig - och börjat dejta igen! Nu planerar paret en romantisk resa för att få fart på glöden igen.

,

image5
Chace Crawford - Singel? Fritt fram tjejer!
Chace Crawford, som säkert alla känner igen ifrån Tv-serien "Gossip Girl", har dejtat American Idol-vinnaren Carrie Underwood sedan förra sommaren. Men nu sägs det att paret har gjort slut!
Förhållandet kom blev svagt i februari, då Chace ska ha kysst en annan tjej på en nattklubb i Los Angeles. Han har också setts festa loss med Mary-Kate Olsen i New York...

..kära vänner..

Jag tänkte  bara säga att jag saknar sommaren så himla mycket. Tänk er bara känslan av att ligga på badhandduken och känna hur solen steker...
Eller på en fin sommarkväll, så drar man ner till badet och grillar med vännerna. Spelar lite fotboll, och bara ÄR! kanska får in ett kvällsdopp...
GRÖNALUND...
Alla urgulliga/söta sommarklänningarna som man äntligen får chansen att använda...
Shopping på stan med en milkshake i handen tillsammans med den du vill, solbrillorna på huvudet och sådär Fint sommar klädd som man väntar på året om...

Bara jag som får sommarkännslor?

UNDERBART

Jag fick tillbaka dels mitt spanska prov idag. Jag fick resultatet: 35/49. Och vad får jag för betyg? Jo, G. G....G!
Jag kan inte fatta det? Det är ju skit konstigt. Hur kan han ha så höga krav liksom? Usch jag blir så sur.
Men jag fick även tillbaka mitt No prov. Och det gick ju suuper. Jag fick MVG. Med marginal också.. Gränsen va 34 poäng till MVG, och jag hade 38 poäng+. Hihi jag har MVG i biologi i övrigt också. Så det känns bra att jag liksom håller kvar det! =) HALLELUJAH!

En annan sak som hände idag som inte är fullt så roligt. Är att ´jag tappade mina nyckar. Jag letade som en tok. Och underbara L och S hjälpte mig såklart. Men vi hittade inte mina stackars små nycklar.. Känns inte bra att kanske behöva byta lås hemma och allt.
Men man får väl hoppas på det bästa, right? Vi får se imorgon helt änkelt!

.

image4


Språkresa

Jag snackade med S tidigare idag. Och vi funtar på att åka på språkresa till Malta! Skitkul. Eller funtar och funtar, vi har rättare sagt bestämt oss för det. Det är ju ifs ett år kvar men det gäller att vara ute i god tid, eller hur? :)
Vi började snacka lite om det med våra päron och dom tycker det är en "jätte trevlig idé".

Höres

,

Det här är faktiskt min 3:e blogg  som jag har. Ja tro det eller ej. Men det sket sig med dom andra...
Hursomhelst, jag kanske inte skriver varje dag, utan mer när jag känner för det och så. Jag kommer skriva en del om mode, kändisar, min vardag och allt möjligt. Ni för gärna komentera! :)

RSS 2.0